01 Edelstaal

De Edelstaal Curios is een roede met een moderne uitstraling, wat bij vrijwel elk interieur geschikt is. De Edelstaal Curios heeft keuze uit verschillende diameters en designs, en is te verkrijgen in de kleuren edelstaal, zwart en chroom.

Klik hier om de gehele Edelstaal Curios catalogus te bekijken.
02 Canova

De Canova is een roede met een meer klassieke uitstraling, te verkrijgen in de kleuren brons, zwart, zilver en zwartzilver. De Canova kunt u combineren met verschillende eindknoppen.

Klik hier om de gehele Canova catalogus te bekijken.
03 Mondial

De Mondial roede is een rustieke aankleding van het raam. De Mondial is geschikt voor middelzware gordijnen, en is verkrijgbaar in meer dan tien verschillende kleuren en designs.

Klik hier om de gehele Mondial catalogus te bekijken.

04 Iron

De Iron roede geeft een meer decoratieve aankleding aan uw raam. De Iron is te verkrijgen in de kleuren zwart en zilver, en u kunt bij deze roede kiezen uit een ronde of een vierkante wandsteun.

Klik hier om de gehele Iron catalogus te bekijken.
05 Wood

De Wood is de laatste in de reeks roedes, maar dankzij haar uitstraling zeker niet de minste. Te verkrijgen in verschillende designs in tien verschillende kleuren, en in de diameters 28 mm en 35 mm.

Klik hier om de gehele Wood catalogus te bekijken.06 Varius

De Varius rail biedt veel verschillende designs voor een moderne aankleding aan uw raam. In totaal zijn er zes verschillende rails met elke lijn weer diverse eindknoppen en kleuren. Voor ieder wat wils!

Klik hier om de gehele Varius catalogus te bekijken.
07 Gordijnrail

De Gordijnrail biedt nog meer mogelijkheden om uw raam te decoreren, met diverse designs in verschillende tinten. Bijzonder zijn de Ripplefold designs, die een speels effect hebben op het gordijn.

Klik hier om de gehele Gordijnrail catalogus te bekijken.

08 Separatierail
De Separatierail is de rail speciaal gemaakt voor separatiegordijnen. De separatierail is beschikbaar in twee verschillende designs en in wit of zilver. U kunt kiezen tussen de plafond of wand separatierail.

Klik hier om de gehele Separatierail catalogus te bekijken. 
09 Trekwerkrail
Aluminiumrail met koordtrekwerk, om zonder veel moeite de gordijnen te open. De trekwerkrail is verkrijgbaar in vijf unieke ontwerpen, en is toepasbaar op lichte tot middelzware gordijnen. 

Klik hier om de gehele Trekwerkrail catalogus te bekijken. 

10 Electrorailnl Dames 2 Kopen 031 Superdry Bij Items Couturefashion
Soepel en snel lopend elektrisch gordijnrailsysteem. Een Electro-railsysteem kan eenzijdig (zowel links als rechts) of centraal worden geopend. Toepasbaar op lichte tot zware gordijnen.

Klik hier om de gehele Electrorail catalogus te bekijken. 
11 Paneelgordijnrail
Aluminiumrail met haak klittenband. Een compleet systeem met 2 tot 5 panelen inclusief klittenband, paneelsteunen en verzwaringsstaven. Het Paneelgordijn systeem is ook met motor leverbaar. 

Klik hier om de gehele Paneelgordijnrail catalogus te bekijken.12 Vouwgordijnrail
Aluminium vouwgordijn, verkrijgbaar met vouwstaafjes, zonder vouwstaafjes, wolkgordijn of met elektrisch vouwsysteem. Toepasbaar op lichte tot middelzware gordijnen. De vouwgordijn box is ook met motor leverbaar.

Klik hier om de gehele Vouwgordijnrail catalogus te bekijken. 

13 Schilderijrail
Keuze uit twee designs. De Clickrail is een schilderijrail geschikt voor wanden, en de Toprail is een plafondrail geschikt voor montage op de houten afwerkplint bij systeemplafonds. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Klik hier om de gehele Schilderijrail catalogus te bekijken. 
14 Accessoires
Diverse accessoires behorende bij de Roede & Rail á la Carte, zoals verschillende trekstangen, embrassebeugels, steunen of haken en afstandhouders. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Klik hier om de gehele Accessoires catalogus te bekijken.Laden
Superdry Jassen Microfibre Jassen Gilet Superdry Gilet Microfibre Superdry Jassen vZgnqwx4v